’t Kaaswinkeltje

Wij hebben een eigen unieke kaasspeciaalzaak in het hart van Haarlem, geleid door kaasspecialist Marco. Door deze zaak behouden wij het juiste gevoel en de connectie met de klant en kunnen wij bepaalde trends blijven volgen. ’t Kaaswinkeltje is een begrip in Haarlem en omstreken. Geroemd sinds jaar en dag om zijn kwaliteit, service en beleving. Hier koop je niet alleen een stukje kaas. Je wordt meegevoerd in de mooiste verhalen van de beste en lekkerste Hollandse en buitenlandse kazen.
Beroemd zijn onder andere ‘Het Neusje van de Zalm’, een romige en smeuïge belegen boerenkaas. Het ‘Haarlem’s Zoetje’ is een oude kaas van Noord-Hollandse melk, bereid volgens een eigen receptuur en manier van rijping. Dit geeft de kaas een romige en nootachtige smaak. Heerlijk voor op de boterham, bij een goed glas wijn of geraspt over een pasta- of ovengerecht. Dan is er nog onze eigen vers gemalen mix voor de kaasfondue. Een succesnummer, vooral tijdens de donkere, koudere maanden van het jaar.
’t Kaaswinkeltje zit aan de Koningstraat 56 te Haarlem. Bel voor advies, bestellingen en het vacumeren van uw kazen met 023-5321082.